dimarts, 18 de desembre de 2012

HE TROBAT UN ANIMALHi havia una vegada un nen que vivia en un poble. Un dia va anar a la cabana que havia construït. Hi havia uns senyors que tenien una gossa. Els senyors  eren tan malvats que odiaven la gossa i la van abandonar. El nen, que es deia David, la va trobar i se la va emportar de la cabana i la va cuidar.
Al dia següent li va donar menjar, després va fer un passeig amb ella. Els malvats també van anar a passejar i es van adonar que tenia la gossa. En David va tornar a la cabana i li va posar un nom. Li va posar “Lluna”. Els malvats van seguir al David i es va adonar que tenia la cabana. El David va mirar per la finestra i els va veure amagats. En David va  sortir i els va dir
- Qui sou?
-  Som els senyors de la gossa .
El noi no els va creure i va agafar a la gossa i se`n va  anar corrent pel bosc fins arribar al poble. Els malvats el van perseguir. En David va ensopegar amb la policia i la policia li va dir al nen:
- Que passa?
- Que aquests senyors volen robar-me la gossa.
- La gossa és nostra, se´ns ha escapat.
El policia no sabia què fer, i s’estaven barallant una bona estona. Quan va aparèixer l’autèntic amo de la gossa i els va ensenyar unes fotos del senyor i la gossa jugant. El policia se´l va creure i es va emportar els malvats.
En David va tornar la gossa al seu amo però el senyor li va dir :
- Si t´agrada tant, te la pots quedar!
- Gracies !!! -li va contestar en David.
I conte contat ja s´ha acabat
Adelaide

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada